Недей си тръгва завинаги от мене,
знай ще страдам и много ще боли.
Сърцето ми ще плаче наранено,
раздялата ще ми тежи!
Макар, че тръгна, аз няма да забравя,
дните щастливи прекарани със теб.
Ти слънчев лъч ми беше в тъмнината,
сега в сърцето ми е пълен мрак.
Ти за прошка недей да ме молиш,
аз може би ще ти простя.
Но няма да забравя за вината
и ще продължавам дълго да скърбя.
Без мене ще си продължиш живота,
любов към друга ще пламне в теб.
Дано от нея всичко да получиш,
това, което не можа от мен!
© Йорданка Василева Все права защищены