Ти... Ти не си за мен...
Как попаднах в твоя плен?...
Ти... Ти не си за мен...
С тоз поглед... Тъй студен...
Ти... Ти не си за мен...
Помня всеки спомен...
Всеки ден...
Всеки час прекарван с теб
ме кара да полудявам...
От любов тъй изгарям...
Сърцето казва не, не си отивай ти,
Моля те, спри...
Но разумът крещи - Върви!
Тръгвай!...
Отиди си!...
Сама ме остави...
За мен недей мисли...
Аз ще те забравя някой ден.
Макар да знам -
не ще е е лесен пътят ми до там...
Сама...
Без теб обречена на самота...
Но по-добре така,
отколкото да живея в лъжа!...
© Катету Все права защищены