Не скачай върху сърцето!
Най-подлото нещо на света
е да опиташ чувствата си да излъжеш...
Не минават раните, яде те съвестта,
а нощем болката от спомени те стърже...
Най-гнусната изневяра от всички
е когато сам на себе си от страх изневериш -
когато си с някого, когото не обичаш
и оставил си онзи, за когото още те боли...
Най-хлъзгавата повърхност на света
е местността наречена сърце...
Скочиш ли върху него – трошиш глава
и после цял живот не можеш да се събереш....
23.07.2018
© Радослава Михайлова Все права защищены