Почерпѝ се от мен, заповядай!
Масата пълна е. Сядай!
Има надежда с бисквити,
мечти на пяна разбити,
хляб от любов, до златисто препечен,
има копнеж на фурна запечен,
страсти фламбе,
от нежност парфе,
преядеш ли – горчиво кафе.
Почерпи се от мен, заповядай!
Яж на корем,
но не бързай!
Не ставай!
Е.И.
© Елена Все права защищены