Не съм брегът на твоите мечти
с фламинго розов пясък и русалки,
които тен събират на скали
и с принцове на яхти правят свалки.
Тук хвърлят котви бури и мъгли,
изчезна нейде златната ми рибка,
цунами дреме в моите води,
дори рибар си нямам със колибка.
Добре дошъл на пустия ми бряг,
мохито имам само за вечеря,
ще мине залезът за да разкаже как
от самота взриви се и Венера.
© Ивон Все права защищены