Не съм те търсила, Ти просто се появи.
Принцът от детските ми мечти.
Боях се да те докосна дори,
страхувах се да не изчезнеш Ти.
Мой блян и моя мечта,
Ти за мен си пътеводна звезда.
Дойде и събуди ме от съня,
прогони от мен всяка болка и тъга.
Не съм те търсила, Ти просто се появи.
Бях се отказала от любота.
Но Ти ме накара с нови очи да погледна света.
Накараме да пренапиша всяка моя мечта.
Сякаш с теб отново се родих,
с теб аз живота преоткрих...
Отново чуствам, отново се смея...
Отново обичам, отново живея...
© Ели Все права защищены
посветен на споделената любов!
Голяма щастливка е лирическата,
пожелавам и на нея, и на прекрасната
поетеса много любов и сбъднати мечти!
ПОЗДРАВИ!