Не съм за теб! И ти не си за мене!
Различни са ни Дяволите! Ангелите! Всичко!
Не искам нищо да променям!
Моля те, не го приемай лично!
Аз имам свободата да играя
със Дявл, Ангел, с който пожелая!
Мога с тях да пофлиртувам...
Мога да си полудувам...
А ако ме хванат дяволи, тогава,
мога и ги унищожавам!
Та, не съм за теб! И ти не си за мене!
Моля те, не го приемай лично!
© Маргарита Ангелова Все права защищены