Знам, не те заслужавам...
Ти имаш сърце, което знае как да обича.
Няма да те заблуждавам -
моето в никой вече не ще се зарича.
Не заслужавам обич и ласка
от някой с тъй любяща душа,
моята нежност е маска
и като на театър проронвам на сила сълза.
Голяма артистка съм станала значи,
не знаех, че умело мога да лъжа и аз в любовта,
прихванала съм от мойте сърцеразбивачи,
които оставиха в мене безчувствена, празна душа.
Хей, човече, не ми вярвай на лъжите,
- всичко у мен е заблуда.
Не ме гледай с надежда в очите,
по-добре отивай при друга.
© Natalie Все права защищены