13 июл. 2007 г., 09:28

Не в самота 

  Поэзия
476 0 5
Светлина угася моята тъга,
морно диша моята душа.
Като факел тя ще свети,
мъка не ще я обсеби!
Но ето, сянката се връща,
със свойто "Аз", тя се прегръща.
Дано по-светла е нощта,
със сянка, прегърбена от самота!

© Мариола Томова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??