6 мар. 2010 г., 13:53  

Не ви виня 

  Поэзия » Любовная
603 0 4

От доста време особата си питам:
”Как така се влюбвам всеки ден?”

Дали жените са виновни,
или пък проблемът е в мен?

Антитеза си поставям
с краткия си монолог.

Обичам ги, но и ги мразя
за това, че вземат от душата ми в залог.
Въпроса за изневерите поставям,
знам че „Х” и „Y” не са един за друг.
Нито феминист, нито нихилист съм,
но знам, че жената не приема единица за съпруг.
Едни се мръщят и се скубят,

други с поглед вляво го отричат.
”Скъпа, кажи ми, че си само моя!”

Ала те не умеят да лъжат, а само да обичат.
Ето, скришно мятат семейните скандали,
телефони се звънят, приятелки реват.
Рицарите с бляскави доспехи от конете падат -
пеша, студенти са от кръв и плът.
Искат ни сега обратно овдовелите принцеси,

жадуващи за страст и изневяра.
Ала, природата си е природа -
всяка жена Кучка си остава.
Но аз не ви виня, а ви боготворя
за това, че сте това, което сте.
Но ако вините нас погрешно по същите въпроси,
то тогава всички сме мъже.









http://www.xnxx.com/video10557315/240p_396k_17205821

© Михаил Попов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??