Не винаги ще съм твоя
Не винаги ще съм твоя -
а някога ще съм негова - на дъжда... -
когато дните ми земни се сгушат в пръстта...
Тогава ще съм една тиха тъга в капките дъждовни...
Не винаги ще съм твоя... Това е!
Затова сега бъди с мен. Дори укори ме.
Дари ми твоята усмивка нежна,
а аз ти давам кристална капка сълза,
отронена в шепа... но жива!
Не винаги ще съм твоя...
Но нека бъдем щастливи сега!
© Сашка Нешева Все права защищены