Не всичко е пари на този свят
и не материалното е ценно,
но душевно щом си ти богат,
това е нещо скъпоценно.
Щом имаш здраве, близки, щастие, любов,
знай много си получил, недей да тъжиш
и при всеки изгрев, залез нов,
за тях на Господ не забравяй да благодариш!
© Илия Левков Все права защищены