НЕ ЗАМЕРЯЙ МАСКАРИ С ДОМАТ
Щом замеряш маскарите с домат,
значи си търсиш белята...
И ще стане животът ти ад,
трябва да плащаш цената.
Ще повярваш на древните маи,
в предсказания страшни за край на света,
щом от скука взвод полицаи
с лабут ти размътят ума.
И ето ти тема за размишление:
Кой е праведен, кой -АНТИХРИСТ,
когато поет със собствено мнение
преследват като'... терорист.
Мутрите тук оправдават.
Как да осъдят мутрата-бизнесмен?!
Свобода има ли в тази държава,
или всичко е песен с банален рефрен?
© Красимир Кунчечв Все права защищены