Не заслужавам
Защо повярвах аз на твойте думи?
Защо подведох своите мечти?
С делата свои тежки, непростими,
отдалечих те аз, но моля те, прости!
Постъпих глупаво и грешно.
Прогоних теб и любовта.
Сега е късно. Знам. Дори е тежко,
но чакам аз от тебе новина.
На твое място аз не бих простила,
но прошка искам аз сега,
за номер, който гадно бях скроила
и подиграх се с теб и любовта.
За прошка късно е, но зная,
че искам да съм в твоите ръце.
За чувствата ти мога само да гадая.
Не знам дори дали съм в твоето сърце.
С теб се чувствах аз като кралица.
Наричаше ме с нежни имена.
За теб бях "Мойта хубавица"
и аз се чувствах истинска жена.
Сега е късно. Само съжалявам,
че нараних те аз така
и прошката ти аз не заслужавам,
това е моята съдба.
© Пуца Все права защищены