Не знаеш
Не знеш колко искам да те видя,
не знаеш колко искам сега да си до мен,
не знаеш,че постоянно теб бленувам,
не знаеш,че ти ми липсваш всеки ден
и че всяка вечер те сънувам,
не знаеш колко ми липсват твоите милувки
и че мечтая за твоите целувки...
не знаеш,че много те обичам.
© Анна Великова Все права защищены