Небе на райета
Небе на райета,
фосфорно ярки.
В зениците жадни
дебне безкрайност.
С време затрупана
е тази пустиня.
Мечтания глупави,
тук вечно почиват.
С едната ръка
загребвам си вечност.
С другата тръгвам,
към моята бездна.
Небесни райета,
фосфорно ярки,
дори на картина,
за мен, сте реални.
© 2016 Иван Бърдаров. Всички права запазени.
© Иван Бърдаров Все права защищены