не повелява
любовта — сърце да се
обезсърчава
не разрешава
любовта — сърце да се
опечалява
а се вселява
в него и окриля го
и благославя
и разтуптява
го и го чрез себе си
ощастливява
.............................................
и завещава
му — чрез нея — небеса
да съзидава
да ги възвисява и
туптейки — озарява
© Стоян Минев Все права защищены