Небето...
Небето е като живота
красиво и безкрайно...
И всяка нощ, когато гледам звездите,
сърцето ми се стопля благодарно
че всеки ден живее...
Небето е като живота
понякога синьо,
понякога облачно...
Изпълнено със тъми и светлини,
но винаги творящо и неочаквано...!
© Лили Вълчева Все права защищены