Навън вали. И в мен вали.
И бяло е. По-бяло от смъртта.
Сълзи ли са това в очите ти, любима?
Нима и в твоя свят вали...
~~~~~~~~~~~~~~~
Сълзи са, мили. Бели перли.
Затворници в черупки бяха до сега.
Прости. Аз просто нямах сили.
Но днес ще се усмихна на света.
Далечен си. Далечна съм.
Но стъпваме по тази, същата земя.
Над теб вали. Над мен вали.
Вдигни лицето си в дъжда.
Небето е едно и също.
За теб. За мен. Светът е малък.
И нека глобусни са разстоянията.
Когато истинска е мисълта.
Усещаш ли ме.... по лицето ти.
Целунах капките преди това.
© Ол Все права защищены
Обичам да те чета!