28 янв. 2007 г., 03:45

Небето се отвори... 

  Поэзия
608 0 13
Небето се отвори
и заваля любов -
във вид на нежност и на ласки,
капчици дъждовни обливаха телата ни.

Земята се усмихваше -
щастлива се раззелени,
макар, че беше зима -
запари влюбена под нас.

© ГАЛИНА ДАНКОВА Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??