Небивало ми е. И някак непонятно.
Какво ли не опитах против теб.
Отскубнах те, но те посях обратно.
Усетих. Нещо си отнех.
Дали не тръгвах против себе си,
когато ти обръщах гръб?
Отричах те, ала сърцето ми
крещеше, че си много скъп.
А може би съм се изгубила
из собствените си мечти
и в образа изваян някъде,
където се роят звезди...
To be, or not to be?
Ти истина ли си или не си
© любимка Все права защищены
Поздравления!