Звезда си ти в моето небе,
угастващ лъч към моето сърце.
Недей оставя бедното момче,
че то само теб си има
и без теб надеждата умира.
Недей оставя бедното момче,
то само теб си има
и само при мисълта без теб
сърцето му се свива
Остави го!!!
Уви!!!
И сърцето му разби!!!
© Мартин Все права защищены
Дано и ти намериш лбюбовта.