28 мар. 2012 г., 15:25

Недей, любов 

  Поэзия
453 0 0

Недей, любов, аз няма да се върна…

Всичко свърша, ей-така, веднъж.

Нова страница е време да обърна -

и дъга ме чака тук след този дъжд.

 

Грешките защо да ги повтаряме?

Стъпки в стъпките - кому е нужно?

Нови пътища с теб ще покоряваме,

сами, дори и да ни бъде тъжно.

 

Спомените ще останат в паметта ми,

ала старите сюжети да играя…

Прекалено често вече са играни,

време е да сложим края.

 

Не плачи, любов, накрая всичко свършва.

И добро, и зло, ех, всичко има край.

Позволи сълзите за последно да избърша…

и ще тръгвам. Ти успех ми пожелай.

 

 

 

© Или Дадарова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??