Не трябва тъй неустоимо да ме гледаш,
очите ми игриви дяволчета стават,
издайнически в сговор засияват!
Не трябва да ме галиш тъй ефирно,
стихийни водопади
тръпнещо попиват в кожата ми!
Не трябва тъй изкусно ти да ме целуваш ,
разтърсващо пробягват
светкавици по тялото ми!
Не трябва да ме мислиш постоянно,
на тайна среща си поканен
всяка вечер в съня ми!
Не трябва да ме искаш замечтано,
сърцето разтуптяно
огньове го горят лудешки!
Не трябва ти да ме обичаш лудо,
душата притаена на рамото ти спи,
миг-вечност с теб дочакала!
- Не трябва... но ти недей, недей ме слуша!
© МИСИЯ Все права защищены