В неделя
след нас
останаха само
празните чинии
от консумацията на
недохранената ни любов.
Остатъците ѝ
все още плуват
в канавката на сърцето -
една огромна локва,
запълваща дълбокия белег
от този мълчалив обяд.
© Надежда Тошкова Все права защищены