Прекрасен дом! Прекрасни хора!
Изтънчени картини и слънчеви лъчи...
А там, забравена във хола,
тяхната любов, сгушена във ъгъла мълчи.
Той - преуспял, красив и властен...
Тя - прекрасна в свойта суета...
Седят във хола безучастно,
потънали във свойта самота.
Слъчевите лъчи играят
в ъгъла на любовта,
а двамата самотници нехаят!
И двамата за любов мечтаят!
© Маргарита Ангелова Все права защищены