Недоразумение
Сервитьорка ме гледа, направо примигва:
-Една мъничка грешка, а страшен шум вдигаш,
погледни ми очите, а защо не и краката,
нима нищо не може да ми вдигне цената,
тази мъничка цифра вече всички разбраха,
пет лева бакшиш ли ти се досвидяха,
замисли се за малко, разтълкувай нещата,
и не трябва ли, дядо, да смениш очилата?
Илия Вълчев
© Илия Вълчев Все права защищены