Още недостоплени са дните ни...
И навън мирише още на мъгла...
Нищо, че захвърлихме качулките...
и че вече никнат първите цветя!...
Някой може да замръзне в сянката
на изоставени несбъднати мечти...
А пък друг да не намери пътя
в порива на сдържани сълзи...
Още недостоплени се борим
да посрещнем първите лъчи!
© Руми Бакърджиева Все права защищены
Браво ,Руми!