Сънувам този свят
и той навярно ме сънува.
Взаимен сън!
В снежинките на времето прокуден
забравям за калта библейска,
пророкувам,
че някой ден
с родилен вик ще се пробудя.
Долавям мириса на борове -
предчувствие
за тъмната гора,
която нощ изражда
от мириса натрапчив на смола.
На чистота мирише,
на опреснени сетива
и в огъня на своята душа изгарям.
© Младен Мисана Все права защищены
И аплодирам!...