11 февр. 2016 г., 18:42

Недосънувано неизживяно 

  Поэзия » Любовная
294 0 1

Сънувам пусти улици,

които водят към дома,

където бяхме толкова щастливи.

Открехнати врати на стаи,

във които хората работят.

Просторни коридори,

зад които мога да те срещна

и пак сърцето ми да заподскача лудо.

Дочувам разговори,

включващи и твоето име.
Очаквам те.
Обичам те.

© Павлина Гатева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??