Недоверие във вените
Недоверие.
Недоверие в вените,
в собствения ти свят,
във всеки един свят.
Неверие.
Монотонно минава денят,
пулсира луната.
Иска своето бягство!
Недовършено и несъвършенно!
Кръвта ти пулсира в главата ми!
Недоверие.
Недоверие в тъмния крясък на вените.
Не ти вярвам,че вярваш във мен!
© Ясен Крумов- Хенри Все права защищены
Не ти вярвам,че вярваш във мен
...
Колко е истинско...
Браво, Хенри!