2 нояб. 2011 г., 10:30

Негатив 

  Поэзия » Другая
715 0 1

Експозиция на голо тяло

върху негатив.

Кожата красива - млечно бяла,

негативът - сив.

 

Образът на сбръчкан сухав старец,

но смален на две.

А във бръчките контрастът пари.

Но на живо - не.

 

Две пчели във въздуха играят

в бяло-черен свят.

А на живо слънце ги изгаря,

въздухът е ад.

 

Спомени забравени живеят

в негатива стар.

В него с времето лицата ще бледнеят

с болен цвят на вар.

© Петър Генов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??