Неизбежно
Когато си заченат
да си чувствен-
проклятие,
създаващо мечти,
животът се превръща
във изкуство,
но нерви се опъват -
не търпиш
и ядно виеш,
хапеш като куче,
наритат те,
самотно проскимтиш,
в безсилие
потъваш в тиха лудост
и нищо повече
не те боли.
© Ани Виделова Все права защищены