23 февр. 2017 г., 11:18

Нежелани срещи 

  Поэзия » Гражданская
236 0 0

Случвало ли ти като на мен преди време
да даваш всичко на жена, която обичаш.
А тя, горката, да вземе с друг да си легне,
отстрани да се смее и да гледа как тичаш.

 

Нали минаха години и всичко се забравя
но в малкия град хората често се срещат.
Не ми трепва вече и нищо не искам да правя
научих се, които се гаврят с мен да усещам. 

 

Явор Перфанов
22.02.2017
Г. Оряховица

© Явор Перфанов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??