24 авг. 2012 г., 13:41

Нежен сън 

  Поэзия » Любовная
646 0 0

Нежен сън


В нежен сън се тя появи

като някое видение,

а момчето ù заяви:

- Ти си моето спасение!


Имаш ангелско лице

и очи като звезди,

радваш моето сърце,

поне в съня ми остани!


Но събуди се тогава той

и видя, че сън е тя била,

и със сълзи като порой

питаше: - Къде си отишла?

© Николай Николов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??