13 февр. 2012 г., 22:19

Нежни доспехи 

  Поэзия » Любовная
582 0 1

Сънувах се бременна, сякаш бе истина.

Сънувах утроба – пълна с проблеми!*

С ритници ми сториха болка неискана,

пребиха до кръв надежди засмени.

Сама ме оставиха, тебе те нямаше,

отдавна си беше... просто заминал.

Но странно, че болката силна не ставаше,

пожарът ли беше във мене изстинал?

И свикнах ли някак си на нараняване

без броня и щит – без никакви дрехи.

Така е, във края стоя на прощаване

с тъкани от обич нежни доспехи.

 

 

*Според съновници, когато сънуваш, че си бременна, ще имаш неуспехи и затруднения.

© Камелия Виденова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??