24 нояб. 2009 г., 14:40

Нежни струни... 

  Поэзия » Любовная
759 0 4

 Аз тази вечер няма да те будя...

Ще те докосвам нежно със треперещи ръце...

А ти в съня си сладко ще потънеш,

тъй както пламък - във море...


И дълго ще те гледам, без да зная

какво сънуваш... твоите мечти...

Запитваща се плахо дали съм "оная",

която тихо във сърцето ти ехти...


Когато утрото почука на вратата,

аз тихо ще се шмугна в твоето сърце,

прибрала заедно със себе си и времената,

които нявга ти безмълвно ми отне...


И слънцето ще те целуне с мойте устни,

припламнало, гальовно ще те приласкае,

наивно ще се стопли във прегръдките ти чудни,

опитващо се със лъчите си да те омае... 

                     

                            [...]                                                    За Гиги {}

© Симона Гълъбова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??