По стъклата
рисувам със пръсти
твоето име
Запотени победили
те имат
нежен огън
топла жар
топъл спомен
Нежно име
Стъклото мъгливо
те помни
То те носи
Носи моите пръсти
И огъня
И умората
Носи бяг
Носи вик
Носи устрем
Топла нощ
Носи докосване
Топъл дъх
Твоят дъх
Слят с моя
Нежни ръце
Нежни очи
Нежни тела
Нежни
стъкла
приели
нощта
приели
двама ни
Пазят двама ни
Нежна завеса...
1.02.2010.
© Милена Иванова Все права защищены