21 мая 2007 г., 21:10

Нежните момчета 

  Поэзия
1180 0 2
Тези нежни момчета по улицата
са магнетични, привлекателни!
Но аз съм ги виждал свирепи,
дори по-свирепи
от онези, които ги мразят!

Тези цветни, гримирани кукли
са еднакво прозрачни,
безнравствени!
Не, не съм моралист,
но не вярвам
на дрехите
и косите
и на лака по ноктите,
който полира не тях,
а сърцата им!

Тези естетични тела
обичат да бъдат гледани.
Ако случайно не обърнеш глава
ще получат аритмия,
ще се уплашат за себе си.

Тези нежни момчета са безпътни
в страховете и мечтите си!
Но са красиви!
Това е достатъчно
за една разходка по улицата!

© Дарк Глоуб Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??