Нежно
Нежна пъпка – пролетна, уханна
е сърцето ми – тръпнещо, горещо,
с усмивка сутрин щом до теб се будя.
Нежна ласка – галеща, изгаряща
са ръцете ти – парещи, докосващи,
щом пръсти спускаш бавно по лицето ми...
Нежен извор – страстно-омагьосващ
са очите ни – пламенно сияйни,
щом поглед вплели сме един към друг
и тихичко шептим: “Завинаги обичам те!”
© Вероника Борисова Все права защищены