Морето нежност обещава
Нежност от дъното на душата си
На всеки то дава и дава,
А вие го настъпвате със краката си.
……
Докосни ме море с твоите нежни води
Докосни ме тихо докато никой не вижда
Ще кажеш и ти като мен нежен бъди
Нежността на вълни да приижда.
Автор Росен Николов ©®
Всички права запазени
© Росен Николов Все права защищены