НЕЖНОСТ
Бих искала да бъда нужна!
Бих искала да съм добра!
Да мога да събудя тази радост,
която идва с първите цветя!
Очите на минаващите да се спират
със обич в моите очи!
Най-тъжните си мисли да ми казват
и да отминат след това.
Бих искала да могат да ми вярват
невярващите и в Христа дори!
Да мога болката им да прегърна,
да им покажа колка са добри,
дарявайки през сълзи прошка,
когато тях самите ги боли!
Бих искала да бъда нужна!
Бих искала да съм добра!
© Елена Бързева Все права защищены