НЕЖНОСТ В СИЯНИЕ
в памет на Ани
И тази нощ дойде в съня ми.
Исках дълго мигът да продължи.
Нощта да е безкрайно ято,
а Слънцето да спре - да не блести.
И тази нощ сърцата ни горяха в плам.
Сочни устни в моите - впи.
Огънят разпали ръцете ни в прегръдка.
Телата ни се сливаха в милувка.
Любовта ни беше огнено сияние.
Тръпките ни - бризови вълни.
Очите - влюбено опиянени,
а страстите изгаряха от ласки.
Събудих се... но дълго исках
сънят - да продължи.
© Крисимира Найденова Все права защищены