31 июл. 2009 г., 00:36

Нека 

  Поэзия » Любовная
610 0 0

Нека те няма!

Бъди мъртъв -това е последният ти ден!

Дори с Дявола ще се съюзя...

Това ще да  бъде последният ти ден!

Няма да те има!

И ще те погреба

жив, ако трябва -

с роза трънлива в ръце,

да те боде и до пламъците,

и топи  ледените си светове!

Нека за себе си те има,

полудял от северния вятър,

обрулил душата и съня ти.

За миг закъснял, дори да видиш

изгрева на топлината!

© ДИМА Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??