Нека бъда за тебе поезия -
думи, изписващи късчета нежност,
стих недовършен,
запетаи... многоточия...
Нека бъда за тебе дихание -
откъснато от огнените ти гърди,
задъхана струна,
забързана... забавена...
Нека бъда за тебе мечтание -
близо и толкова далече,
в сърцето или на съседен бряг,
нереалност... красота...
Нека бъда за тебе мелодия -
звук, роден под пръстите ти,
брод в съзнанието,
преживяване... случайност...
© Радосвета Петрова Все права защищены