На Ивето и Рени -
за приятелството няма разстояния
Ранна сутрин, чашата кафе,
музика страхотна -
нека бъдем две.
Слънцето наднича в моя свят,
а при теб е още
океан от мрак.
Вятърът люлее
мушкатото червено...
Сладко боровинково,
в синьо оцветено,
още къкри тихо,
кротко на котлона.
Палачинки две
после ще направя,
чашата с кафе -
да не забравя,
ще прибавя захар,
ще разбъркам, ето -
на моята тераса пием си кафето!!!!!
© Веселка Пенова Все права защищены
Благодаря ти, мила, Душке! Надявам се...
И аз ти благодаря, Ена! Когато няма друг начин - поне гласовете на любимите си хора да чуем и деня става по-хубав...