Все още туптиш в мен, моя любов.
Все още те вдишвам...
Заспиваме усмихнати,
сгушени един в друг
и горим както никога досега...
Падат звезди около нас
и сбъдваме мечтите си.
Сливаме нашите тела...
Все още туптиш в мен, моя любов.
Все още те вдишвам...
Пеперуди с по едно крило сме
и хванати за ръце, политаме.
Обагрени в пъстри цветове,
се издигаме над облаците
и поглеждаме от високо.
За нас има различни светове...
Все още туптиш в мен, моя любов.
Все още те вдишвам...
Танцуваме заедно с вятъра,
носим се леки, хармонични.
Не казвай нищо, нека помълчим.
Всичко е едно многоточие,
казващо повече от думите.
Моя любов, нека, нека летим...
Все още туптиш в мен, моя любов.
Все още те вдишвам...
Все още и завинаги!
© Стефка Георгиева Все права защищены