Нека ме боли
- Ей тук, дълбоко в мен, тупти
сърцето, пулсира, движи се кръвта,
но вехна аз, просто съществувам,
като догарящ въглен в нощта!
Но тупти, сърце, нека ме боли,
за какво аз няма вече да милея -
боксирай ти гръдта, нека ме боли,
когато ме боли, аз чувствам, че живея!
© Димитьр Димитров Все права защищены
Успех!