Нека поне виното да ме стопли,
ти не можа,
светът не чу отчаяните вопли,
това било работа божà!
Нека поне вятърът да ме погали,
ти не поиска,
тялото от буйна страст запали,
после угасна само - нали в това е рискът?!
Нека поне огледалото да те нарисува,
аз не можах,
да имам кого в очите да псувам,
от раздяла без да ме е страх!!!
© Христина Димитрова Все права защищены
ти не можа"
Страхотно казано! Поздрав!