Във всичките ти ъгли на душата
не съм надничал аз нарочно.
Че всичките си имат свои тайни...
Да бъркам там си е порочна.
За да забравиш тайната в душата,
на път широк ще се отправим.
По него днес ще тръгнеме свободни -
със страховете да се справим.
Сърцата ни на воля ще се любят
и никой няма да ни види.
Душите под небе ще се прегърнат,
а слънцето ще ни завиди!
© Никола Апостолов Все права защищены
Поздрав от мен!